MIERCURI, 20 IANUARIE 2016

Cosmin Seleși, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea joacă împreună în spectacolul “Un alt fel de cabaret”

Cosmin Seleși, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea, pe care telespectatorii Antenei 1 îi vor revedea, în curând, în cel de-al nouălea sezon al transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, se pregătesc de... cabaret.  

Luni, 25 ianuarie, Cosmin, Temi și Ozana îi invită pe toți cei care doresc să se bucure de un spectacol electrizant și grandios la marea premieră a producției “Un alt fel de cabaret”, care va avea loc, de la ora 20.00, la Teatrul Tineretului – Palatul Național al Copiilor din Capitală. Din distribuție mai fac parte: Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara și Monica Davidescu.

“Un alt fel de cabaret” aduce în prim plan o poveste care pare desprinsă din realitatea contemporană. Acţiunea se petrece într-un mic teatru, al cărui colectiv actoricesc se luptă să prelungească existenţa instituţiei, cu un nou spectacol: unul de cabaret. Directorul teatrului (Mr Tom – Aurelian Temişan) face un împrumut, de la un investitor (Cosmin Seleşi), ca să susţină noul proiect şi să demonstreze astfel că teatrul poate să subziste, cu marile vedete pe care le are. Însă, tocmai de la acest aşa-zis partener de afaceri se naşte intriga spectacolului: finanţatorul îşi doreşte ca acesta să eşueze, ca să poată transforma teatrul într-un club de noapte.

Acţiunea spectacolului se va desfășura pe două planuri, într-o manieră de abordare implementată pentru prima oară pe o scenă din România. Astfel, spectatorii vor putea urmări personajele atât “în luminile rampei” - prin ceea ce vede de obicei publicul pe scenă, adică spectacolul în sine, construit din replici, cântece şi momente coregrafice -, cât şi în culise, acolo unde spectatorii nu au acces, în mod obişnuit. În acest fel, spectatorii vor deveni martorii dilemelor sentimentale ale actriţelor, vor cunoaşte dificultăţile financiare ale unui teatru şi vor asista la schimbarea costumelor. Pe scurt, vor vedea și viaţa actorilor din spatele scenei.

Biletele pentru spectacolul “Un alt fel de cabaret” se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor, dar și în rețelele online destinate comercializării acestora.

Vezi edițiile integrale din noul sezon "Te cunosc de undeva!" pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Ozana Barabancea cântă alături de prieteni, într-un spectacol-eveniment la Teatrul Național

acum 6 ore

Ozana Barabancea, pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fiecare seară de sâmbătă, la Antena 1, în calitate de jurată a show-ului “Te cunosc de undeva!”, îi invită pe toți iubitorii de muzică bună la spectacolul-eveniment “Ozana Barabancea & Friends”.

STIRI

Să cânte saxofoaneleee! George, un travesti ireproșabil și un succes incontestabil!

acum 3 zile

Juriul și ceilalți competitori au decis ca primul loc în semifinala „Te cunosc de undeva” să îi revină lui George, care a avut o nouă prestație excepțională

STIRI

Temișan s-a clonat? Liviu Teodorescu n-ar putea uita toată dragostea la... „Te cunosc de undeva!”

acum 3 zile

O astfel de provocare are două tăișuri. Dacă o faci bine ai succesul asigurat, dar dacă dai chix ți-ai pus juriul în cap

STIRI

Viața e frumoasă pentru că muzica e frumoasă. Anca Țurcașiu, o Edith Piaf fără cusur!

acum 3 zile

Anca Țurcașiu a avut parte de câteva roluri absolut fabuloase. Și pentru ca totul să fie perfect, ruleta i-a dăruit-o în această seară pe Edith Piaf

STIRI

Încântător. Theo Rose a reușit un moment magic ajutată de superba piesă „Canção do Mar”

acum 3 zile

Dulce Pontes și piesele ei reprezintă o provocare pentru orice cântăreț din lume, însă Theo a dovedit că vocea te poate ajuta să treci peste orice

Euforia.TV