SAMBATA, 19 MARTIE 2016

Dă-ți masca jos să te vedem, Carla's Dreams! Ah, nu e cântărețul de peste Prut, ci George!

Geørge s-a vopsit pe față ca să îl imite pe misteriosul cântăreț de peste Prut cunoscut sub numele de Carla’s Dreams. Interpretarea hitului “Sub pielea mea (Eroina)”, cel mai recent hit al acestuia,  nu i-a dat de furcă talentatului artist.

Cu hanorac și „cu mască”, George și-a intrat total în rol. Alături a avut pe scenă o eroină adevărată, o balerină foarte frumoasă care aduce mult cu cea din videoclipul original. Artistul l-a imitat cu un perfect accent moldovenesc pe misteriosul  Carla's Dreams.

„Mi se pare foarte tare ce ai făcut, foarte bine: timbrul, accentul!”, a punctat Andrei Aradits, membru al juriului emisiunii "Te cunosc de undeva".

Așa sună originalul:

Vezi edițiile integrale din noul sezon "Te cunosc de undeva!" pe AntenaPlay!COMENTARII

STIRI

Ozana Barabancea, jurata „Te cunosc de undeva”, e mai frumoasă ca oricând! A slăbit, iubește și recunoaște: „Sunt fericită!”

acum 1 zile

Ozana Barabancea, jurata „Te cunosc de undeva”, arată mai bine ca niciodată! E numai un zâmbet, are o relație extraordinară cu cei doi copii ai săi pe care-i iubește mai mult decât orice altceva, și a slăbit spectaculos. De curând, frumoasa artistă și-a serbat ziua de naștere, ocazie cu care și-a anunțat fanii pe Facebook: „Sunt fericită!”.

STIRI

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț, concurenți în noul sezon “Te cunosc de undeva!”

acum 29 zile

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț sunt concurenții care, alături de Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha și Amna, vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor care va începe, în această toamnă, la Antena 1.

STIRI

Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză sunt concurentele noului sezon “Te cunosc de undeva!”

acum 30 zile

“Te cunosc de undeva!” revine din toamnă, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon și zece concurenți nerăbdători să intre în fascinantul joc al transformărilor totale. Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză sunt cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoștință cu celebra ruletă a personajelor.

Euforia.TV