MIERCURI, 27 IANUARIE 2016

FOTO&VIDEO: Nicoleta Nucă, parcă Te cunosc de undeva?! De acum, transformările vor avea mai mult Factor X

 ”Voce ai, frumoasă ești, mai lasă-ne în pace”, îi spunea Ștefan Bănică atunci când o vedea pentru prima dată la X Factor. Dar noi n-am vrea să ne lase în pace. Are radiourile la picioare, agenda plină de concerte și fanii îi sunt ”mereu aproape”. Doamnelor, domnișoarelor și mai ales domnilooorrrr, Nicoletaaaaaa Nucăăăă!!!

Am cunoscut-o la show-ul ce ne prezintă mai mult decât voce, ne-am împrietenit cu hit-urile ”Nu sunt”, ”Adevăr sau minciună”, ”Liniștea” și ”Inima Mea”, am trăit la maximum fiecare săritură de la ”Splash! Vedete la apă”, iar acum vom aplauda fiecare transformare de la ”Te cunosc de undeva”.

NE-A CÂNTAT DESPRE ”O LUME A BĂRBAȚILOR”

Audițiile de la X Factor ne-au scos-o în cale pe Nicoleta Nucă. O tânără de 22 de ani, care a lăsat Republica Moldova pentru a merge, alături de mama ei, în Italia, la Milano. Cântă de când se știe, a fost la sute de concursuri și a avut o singură mare dorință: să ajungă o artistă! MISIUNE ÎNDEPLINITĂ, dragă Nicoleta!

S-a oprit în semifinalele de la X Factor, dar n-a avut nevoie de marele trofeu pentru a cuceri o lume întreagă. Imediat după terminarea show-ului, Nicoleta Nucă a semnat cu Global Records, casă de discuri de care aparțin, printre alții, și Inna, Antonia sau Alexandra Stan.

PRIMA MELODIE, PRIMUL HIT

”Nu sunt” a venit la momentul potrivit și a cucerit, pe rând, fiecare persoană care a ascultat-o. Piesa sună perfect și a stat cocoțată pe primele locuri în topurile radiourilor din România. Ia să mai dăm o dată PLAY. De două, de trei, de patru ori PLAY.

Și asta n-a fost tot. ”Adevăr sau mincinună”, colaborarea cu Cabron, a fost și ea bine primită de public, apoi ”Liniștea” și, de curând, ”Inima mea”, piesă pe care a prezentat-o în premieră la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Din promisiune, Nicoleta Nucă s-a transformat într-o certitudine, iar viitorul se anunță mai tare decât prezentul.

SĂRITURI SPECTACULOASE LA ”SPLASH! VEDETE LA APĂ”

În vara lui 2015, Nicoleta Nucă a participat la cel mai fresh show estival de pe TV. A învins frica de apă și a reușit sărituri apreciate atât de jurați, cât și de cei de acasă. Mai mult, aparițiile în costum de baie au încins atmosfera la maximum.

E DIN NOU BRUNETĂ

A fost brunetă, apoi și-a schimbat radical look-ul, devenind o blondă focoasă, iar acum, din nou, a revenit la culoarea în care, spun fanii, îi stă cel mai bine. Nicoleta este din nou brunetă, iar fanii au răsplătit-o pentru alegerea făcută cu multe like-uri și comentarii frumoase.

Nicoleta Nucă, Anca Țurcașiu, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al nouălea sezon, dornici de show și gata să fie jurizați de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Marea premieră va avea loc sâmbătă, 13 februarie, de la 20:30, numai la Antena 1

Vezi edițiile integrale din noul sezon "Te cunosc de undeva!" pe AntenaPlay!COMENTARII

STIRI

Ozana Barabancea, jurata „Te cunosc de undeva”, e mai frumoasă ca oricând! A slăbit, iubește și recunoaște: „Sunt fericită!”

acum 22 ore

Ozana Barabancea, jurata „Te cunosc de undeva”, arată mai bine ca niciodată! E numai un zâmbet, are o relație extraordinară cu cei doi copii ai săi pe care-i iubește mai mult decât orice altceva, și a slăbit spectaculos. De curând, frumoasa artistă și-a serbat ziua de naștere, ocazie cu care și-a anunțat fanii pe Facebook: „Sunt fericită!”.

STIRI

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț, concurenți în noul sezon “Te cunosc de undeva!”

acum 28 zile

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț sunt concurenții care, alături de Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha și Amna, vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor care va începe, în această toamnă, la Antena 1.

STIRI

Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză sunt concurentele noului sezon “Te cunosc de undeva!”

acum 29 zile

“Te cunosc de undeva!” revine din toamnă, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon și zece concurenți nerăbdători să intre în fascinantul joc al transformărilor totale. Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză sunt cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoștință cu celebra ruletă a personajelor.

STIRI

"Te cunosc de undeva!, ești cel mai bun!" Liviu Teodorescu a câștigat cel de-al nouălea sezon al transformărilor

acum 87 zile

“Te cunosc de undeva!” și-a desemnat câștigătorul celui de-al nouălea sezon. Acesta este Liviu Teodorescu!!!Dintre cei buni, Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu care, pentru Marea Finală, au pregătit momente grandioase, pline de culoare, grație și ritmuri frenetice, a fost cel mai bun.

Euforia.TV