MIERCURI, 27 IANUARIE 2016

FOTO&VIDEO: Nicoleta Nucă, parcă Te cunosc de undeva?! De acum, transformările vor avea mai mult Factor X

 ”Voce ai, frumoasă ești, mai lasă-ne în pace”, îi spunea Ștefan Bănică atunci când o vedea pentru prima dată la X Factor. Dar noi n-am vrea să ne lase în pace. Are radiourile la picioare, agenda plină de concerte și fanii îi sunt ”mereu aproape”. Doamnelor, domnișoarelor și mai ales domnilooorrrr, Nicoletaaaaaa Nucăăăă!!!

Am cunoscut-o la show-ul ce ne prezintă mai mult decât voce, ne-am împrietenit cu hit-urile ”Nu sunt”, ”Adevăr sau minciună”, ”Liniștea” și ”Inima Mea”, am trăit la maximum fiecare săritură de la ”Splash! Vedete la apă”, iar acum vom aplauda fiecare transformare de la ”Te cunosc de undeva”.

NE-A CÂNTAT DESPRE ”O LUME A BĂRBAȚILOR”

Audițiile de la X Factor ne-au scos-o în cale pe Nicoleta Nucă. O tânără de 22 de ani, care a lăsat Republica Moldova pentru a merge, alături de mama ei, în Italia, la Milano. Cântă de când se știe, a fost la sute de concursuri și a avut o singură mare dorință: să ajungă o artistă! MISIUNE ÎNDEPLINITĂ, dragă Nicoleta!

S-a oprit în semifinalele de la X Factor, dar n-a avut nevoie de marele trofeu pentru a cuceri o lume întreagă. Imediat după terminarea show-ului, Nicoleta Nucă a semnat cu Global Records, casă de discuri de care aparțin, printre alții, și Inna, Antonia sau Alexandra Stan.

PRIMA MELODIE, PRIMUL HIT

”Nu sunt” a venit la momentul potrivit și a cucerit, pe rând, fiecare persoană care a ascultat-o. Piesa sună perfect și a stat cocoțată pe primele locuri în topurile radiourilor din România. Ia să mai dăm o dată PLAY. De două, de trei, de patru ori PLAY.

Și asta n-a fost tot. ”Adevăr sau mincinună”, colaborarea cu Cabron, a fost și ea bine primită de public, apoi ”Liniștea” și, de curând, ”Inima mea”, piesă pe care a prezentat-o în premieră la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Din promisiune, Nicoleta Nucă s-a transformat într-o certitudine, iar viitorul se anunță mai tare decât prezentul.

SĂRITURI SPECTACULOASE LA ”SPLASH! VEDETE LA APĂ”

În vara lui 2015, Nicoleta Nucă a participat la cel mai fresh show estival de pe TV. A învins frica de apă și a reușit sărituri apreciate atât de jurați, cât și de cei de acasă. Mai mult, aparițiile în costum de baie au încins atmosfera la maximum.

E DIN NOU BRUNETĂ

A fost brunetă, apoi și-a schimbat radical look-ul, devenind o blondă focoasă, iar acum, din nou, a revenit la culoarea în care, spun fanii, îi stă cel mai bine. Nicoleta este din nou brunetă, iar fanii au răsplătit-o pentru alegerea făcută cu multe like-uri și comentarii frumoase.

Nicoleta Nucă, Anca Țurcașiu, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al nouălea sezon, dornici de show și gata să fie jurizați de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Marea premieră va avea loc sâmbătă, 13 februarie, de la 20:30, numai la Antena 1

Vezi edițiile integrale din noul sezon "Te cunosc de undeva!" pe AntenaPlay!COMENTARII

STIRI

"Te cunosc de undeva!, ești cel mai bun!" Liviu Teodorescu a câștigat cel de-al nouălea sezon al transformărilor

acum 3 zile

“Te cunosc de undeva!” și-a desemnat câștigătorul celui de-al nouălea sezon. Acesta este Liviu Teodorescu!!!Dintre cei buni, Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu care, pentru Marea Finală, au pregătit momente grandioase, pline de culoare, grație și ritmuri frenetice, a fost cel mai bun.

STIRI

Ce le-a dat bătăi de cap concurenților la “Te cunosc de undeva!”: să poarte tocuri înalte, barbă, lentile de contact și să defileze pe scenă în lenjerie intimă

acum 4 zile

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, în Marea Finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Liviu Teodorescu, Theo Rose, Feli Donose, George, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor realiza ultimele transformări ale sezonului, unul dintre ei urmând a fi desemnat marele câștigător al show-ului. Și nefinaliștii Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Paula Chirilă și Rareș Dragomir vor urca pe scenă, ca să susțină momente artistice alături de cei patru jurați ai show-ului.

STIRI

Cosmin Seleși și Aurelian Temișan pleacă la Campionatul Mondial de la Moscova, cu Naționala de Fotbal a Artiștilor

acum 4 zile

Cosmin Seleși și Aurelian Temișan, prezentatorul, respectiv juratul show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, pleacă alături de colegii din echipa Națională de Fotbal a Artiștilor la cea de-a șasea ediție a ART FOOTBALL - Campionatul mondial al artiștilor, care se va desfășura la Moscova, în perioada 27 mai – 6 iunie. În cadrul competiției, România este cap de serie și a fost repartizată în grupa A, alături de Turcia, Italia și Olanda, meciurile sale din faza grupelor urmând să se desfășoare pe 29 mai, 31 mai și 2 iunie.

STIRI

„Te cunosc de undeva!” își alege câștigătorul, sâmbătă, într-un spectacol grandios!

acum 5 zile

“Te cunosc de undeva!” își desemnează sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, câștigătorul celui de-al nouălea sezon. Acesta va fi ales dintre Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu care, pentru Marea Finală, au pregătit momente grandioase, pline de culoare, grație și ritmuri frenetice.

STIRI

Liviu Vârciu o cere de soție pe Nicoleta Nucă și o sărută cu foc, în Marea Finală “Te cunosc de undeva!”

acum 5 zile

Nuntă mare, sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, în Marea finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”, după ce Liviu Vârciu o va cere de soție pe Nicoleta Nucă. „Aș vrea să fii soția mea! Să zici da, și la datorii, și la bucurii! Ce zici?”, o întreabă Liviu, în genunchi, pe Nicoleta. Ce va răspunde aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, în Marea Finală.

Euforia.TV