MIERCURI, 10 FEBRUARIE 2016

Jorge a câștigat „Te cunosc de undeva!”. George vrea să-i calce pe urme!

Atunci când a câștigat marele trofeu „Te cunosc de undeva” se numea Jorge și era prezentator tv. Acum, interpretul George vrea să demonstreze că poate bifa un nou succes în concursul apreciat de milioane de români. 

2015 a fost anul schimbării pentru Jorge. A renunțat la numele care l-a făcut celebru și pentru că și-a dorit cu tot dinadinsul o carieră muzicală de succes a dorit să înceapă de la zero. A devenit George, iar piesele sale s-au bucurat de un real succes aproape instantaneu. Adulat de românce, George se pregătește să dea o nouă lovitură. Adică să câștige o nouă ediție de transforming-show-ulu „Te cunosc de undeva!”, acolo unde a mai triumfat în toamna anului 2012, când a reușit să-i întreacă pe Lora și Adrian Enache.

Acum, adversarii sunt alții, însă dorința de victorie e la fel de mare, mai ales că pretențiile interpretului Jorge sunt mult mai mari.

Vezi edițiile integrale din noul sezon "Te cunosc de undeva!" pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

„Te cunosc de undeva!” își alege câștigătorul, sâmbătă, într-un spectacol grandios!

acum 11 ore

“Te cunosc de undeva!” își desemnează sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, câștigătorul celui de-al nouălea sezon. Acesta va fi ales dintre Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu care, pentru Marea Finală, au pregătit momente grandioase, pline de culoare, grație și ritmuri frenetice.

STIRI

Liviu Vârciu o cere de soție pe Nicoleta Nucă și o sărută cu foc, în Marea Finală “Te cunosc de undeva!”

acum 12 ore

Nuntă mare, sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, în Marea finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”, după ce Liviu Vârciu o va cere de soție pe Nicoleta Nucă. „Aș vrea să fii soția mea! Să zici da, și la datorii, și la bucurii! Ce zici?”, o întreabă Liviu, în genunchi, pe Nicoleta. Ce va răspunde aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, în Marea Finală.

STIRI

Ozana Barabancea cântă alături de prieteni, într-un spectacol-eveniment la Teatrul Național

acum 2 zile

Ozana Barabancea, pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fiecare seară de sâmbătă, la Antena 1, în calitate de jurată a show-ului “Te cunosc de undeva!”, îi invită pe toți iubitorii de muzică bună la spectacolul-eveniment “Ozana Barabancea & Friends”.

STIRI

Să cânte saxofoaneleee! George, un travesti ireproșabil și un succes incontestabil!

acum 5 zile

Juriul și ceilalți competitori au decis ca primul loc în semifinala „Te cunosc de undeva” să îi revină lui George, care a avut o nouă prestație excepțională

STIRI

Temișan s-a clonat? Liviu Teodorescu n-ar putea uita toată dragostea la... „Te cunosc de undeva!”

acum 5 zile

O astfel de provocare are două tăișuri. Dacă o faci bine ai succesul asigurat, dar dacă dai chix ți-ai pus juriul în cap

Euforia.TV