MIERCURI, 10 FEBRUARIE 2016

Jorge a câștigat „Te cunosc de undeva!”. George vrea să-i calce pe urme!

Atunci când a câștigat marele trofeu „Te cunosc de undeva” se numea Jorge și era prezentator tv. Acum, interpretul George vrea să demonstreze că poate bifa un nou succes în concursul apreciat de milioane de români. 

2015 a fost anul schimbării pentru Jorge. A renunțat la numele care l-a făcut celebru și pentru că și-a dorit cu tot dinadinsul o carieră muzicală de succes a dorit să înceapă de la zero. A devenit George, iar piesele sale s-au bucurat de un real succes aproape instantaneu. Adulat de românce, George se pregătește să dea o nouă lovitură. Adică să câștige o nouă ediție de transforming-show-ulu „Te cunosc de undeva!”, acolo unde a mai triumfat în toamna anului 2012, când a reușit să-i întreacă pe Lora și Adrian Enache.

Acum, adversarii sunt alții, însă dorința de victorie e la fel de mare, mai ales că pretențiile interpretului Jorge sunt mult mai mari.

Vezi edițiile integrale din noul sezon "Te cunosc de undeva!" pe AntenaPlay!COMENTARII

STIRI

Ozana Barabancea, jurata „Te cunosc de undeva”, e mai frumoasă ca oricând! A slăbit, iubește și recunoaște: „Sunt fericită!”

acum 3 zile

Ozana Barabancea, jurata „Te cunosc de undeva”, arată mai bine ca niciodată! E numai un zâmbet, are o relație extraordinară cu cei doi copii ai săi pe care-i iubește mai mult decât orice altceva, și a slăbit spectaculos. De curând, frumoasa artistă și-a serbat ziua de naștere, ocazie cu care și-a anunțat fanii pe Facebook: „Sunt fericită!”.

Euforia.TV