SAMBATA, 13 FEBRUARIE 2016

În seara asta, Catanga poate să bea! Paula Chirilă a câștigat prima ediţie a noului sezon "Te cunosc de undeva!"

Personajul Cornelia Catanga a ajutat-o pe Paula Chirilă să câștige prima ediţie din sezonul 9 de la "Te cunosc de undeva!"

Iar ca să-i faci față Corneliei Catanga, ai nevoie de mult talent, dar mai ales de multă muncă! Atunci când i s-a propus să participe la "Te cunosc de undeva!", Paula Chirilă n-a stat pe gânduri. Știa ce o așteaptă, dar noi nu știam. Spectaculoasă transformare!

Bravo, Paula, le așteptăm pe următoarele!

Vezi edițiile integrale din noul sezon "Te cunosc de undeva!" pe AntenaPlay!COMENTARII

STIRI

Ozana Barabancea, jurata „Te cunosc de undeva”, e mai frumoasă ca oricând! A slăbit, iubește și recunoaște: „Sunt fericită!”

acum 2 zile

Ozana Barabancea, jurata „Te cunosc de undeva”, arată mai bine ca niciodată! E numai un zâmbet, are o relație extraordinară cu cei doi copii ai săi pe care-i iubește mai mult decât orice altceva, și a slăbit spectaculos. De curând, frumoasa artistă și-a serbat ziua de naștere, ocazie cu care și-a anunțat fanii pe Facebook: „Sunt fericită!”.

STIRI

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț, concurenți în noul sezon “Te cunosc de undeva!”

acum 30 zile

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț sunt concurenții care, alături de Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha și Amna, vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor care va începe, în această toamnă, la Antena 1.

Euforia.TV