Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat

Lăcrămioara Pintilie a avut parte de o accidentare dureroasă în timpul duelului din ediția 20 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Irina Fodor a intervenit imediat când a văzut ce a pățit concurenta.

colaj foto cu lacramioara pintilie la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Lăcrămioara Pintilie a suferit o accidentare dureroasă la Chefi la Cuțite sezonul 13 | Antena 1

Echipa roz și echipa verde au intrat la proba individuală în ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Tensiunile au atins cote maxime pentru concurenții lui chef Orlando Zaharia care nu au primit nici măcar o farfurie.

De altfel, tema pe care au primit-o la duel a pus unii participanți în dificultate. Membrii celor două echipe au fost puși să tragă la sorți un bilețel dintr-un bol și să aleagă un „adversar” căruia să-i da un tip de carne cu care să gătească.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar a primit o „lovitură” dureroasă din partea Claudiei Sauliuc. Ce a urmat la duel

Strategiile au ieșit la iveală, iar concurenții au „lovit” în rivali cu cele mai grele ingrediente. Din peisaj nu au lipsit nici accidentările dureroase. Lăcrămioara Pintilie a trecut printr-o situație neașteptată.

Moment de panică pentru Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, în ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024

În ultimele minute din cea de-a șasea probă individuală, Lăcrămioara Pintilie a avut parte de o accidentare. Aceasta s-a fript la mână când a încercat să ia o tigaie de pe aragaz. Concurenta nu s-a mai cenzurat deloc și camerele de filmat au surprins totul.

„Andrea a scos tigaia din cuptor și a pus-o direct pe aragaz, eu am vrut să o dau puțin la o parte și am luat-o cu mânca goală. Nu m-am gândit nici măcar o secundă că ea este scoată din cuptor”, a spus cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki.

Văzând situația din bucătărie, Irina Fodor a intervenit imediat și a întrebat-o pe Lăcrămioara Pintilie dacă are nevoie de ajutorul medicului.

„Vrei medic?!”, a spus prezentatoarea TV.

„Nu vreau medic!”, a fost răspunsul ei.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Irina Fodor a adus temuta ruletă a ingredientelor. Echipele au avut parte de o surpriză

Concurenta din echipa roz nu s-a mai putut abține și a început să strige la colegul său de banc, Andrea. Tânărul și-a cerut scuze pentru că nu i-a atras atenția în privința tigăii de pe aragaz: „Greșeala mea, mi-a părut foarte rău!”.

„Mă ustura, simțeam că mă arde. I-am zis Irinei să nu îmi trimită medic, să mă lase să îmi termin farfuria că vreau să termin. Nu mai puteam, dădeam din mână, o țineam la spate”, a mai povestit Lăcrămioara Pintilie.

După ce Irina Fodor a anunțat stop probă, concurenta din echipa roz a fost ajutată de medic: „Mă ustură de mor! Când te doare ceva nu poți să te mai concentrezi”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide... Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x