Antena Căutare

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrică Nemeș, câștigătorii sezonului 4 Mireasa: „Să vină nunta!”

Marian Pavel a anunțat pe rețelele sociale că el și Dana vor fi nași pentru Ela și Petrică. Cei 4 s-au pozat împreună și au publicat imaginea în online, fapt care i-a încântat pe fanii Mireasa.

Colaj cu Ela, Petrică, Marian și Dana Galerie
Marian Pavel a anunțat că va fi nașul lui Petrică Nemeș | Antena 1

Pe 4 iulie 2024 Ela și Petrică se vor căsători religios, după ce s-au cununat civil în Finala sezonului 4 Mireasa. Cei doi au anunțat în luna martie că îi vor avea nași pe Vasilică Ceterașu și soția lui, Amalia Ursu. Recent, cei doi câștigători ai sezonului 4 Mireasa au tansmis că nași le vor mai fi și Marian Pavel, care a participat în sezonul 3 Mireasa, și iubita lui.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Marian Pavel și iubita lui, prima apariție televizată. Cu ce se ocupă Dana și ce dezvăluiri a făcut tânărul

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrică Nemeș

Pentru a le cere să le fie nași, Ela și Petrică au mers la Marian și la iubita lui cu tort și flori.

„Sa vină nunta! Să ne trăiască finii!”, a scris Marian Pavel pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela după ce a ajuns de urgență la spital. Ce mesaj le-a transmis susținătorilor săi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marian și Petrică au participat amândoi la Mireasa și din vară vor deveni naș și fin.

În sezonul 3 Mireasa Marian a s-a căsătorit cu Andreea. Andreea Grădinaru, a povestit la Mireasa, Capriciile Iubirii că motivul divorțului dintre ea și Marian a fost că bărbatul a căutat-o pe Dana.

„Mie îmi pare foarte rău că nu mi-am urmat intuiția când am ieșit din casă, pentru că în momentul în care am ieșit din casă, la câteva săptămâni el a căutat-o pe actuala lui prteneră. Adică actuala lui este fosta lui cu care m-a înșelat în timpul relației noastre”, a povestit Andreea Grădinaru.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică

Ela și soțul ei s-au cunoscut în casa Mireasa, sezonul 4. Deși nu a fost dragoste la prima vedere din partea concurentului, tânăra a știut încă din prima clipă că Petrică este sufletul său pereche.

În ciuda obstacolelor care le-au stat în cale, cei doi nu au renunțat unul la celălalt. Mai mult, dragostea lor a devenit mai puternică pe zi ce trecea. Astfel, Ela și Petrică au hotărât să se căsătorească civil în Finala show-ului matrimonial.

Povestea lor de iubire a emoționat peste măsură telespectatorii, care au votat cuplul lor într-un număr cât mai mare. Decizia publicului i-a adus pe concurenți pe primul lor în clasamentul din Marea Finală, câștigând premiul în valoare de 40.000 de euro.

Un moment greu din căsnicia lor a fost când tânăra a pierdut sarcina. Împreună, Ela și Petrică au trecut peste greutăți și se pregătesc de marea petrecere de nuntă.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic... Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte. Maria Cârneci petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x