Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”

Elena i-a expus lui Valentin nemulțumirile pe care le are în privința relației lor.

Colaj cu Valentin și Elena Galerie
Elena are neulțumiri în privinșa relației cu Valentin | Antena 1

Elena i-a spus lui Valentin că i se pare că din partea lui nu simte aceeași implicare cât oferă ea și se gândește că e posibil ca nepotul doamnei Floarea să fie doar atras fizic de ea.

În timp ce Elena i-a spus lui Valentin ce nemulțumiri are față de el, băiatul a precizat că între ei există o lipsă mare de comunicare.

„Când sunt ușile închise tu te gândești la mine? Simți lupsa mea? Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine? Mi se pare că nu profiți de timpul petrecut cu mine. E ceva ce nu se leagă. E ciudat să nu primești la fel. Poate e doar o atracție fizică din partea ta. De-asta nu poți să fii mai drăgăstos. Nu sunt de ajuns? Eu n-am tăcut niciodată. De multe ori mi-e așa să zic ceva pentru că mi-o tai. Când te-am întrebat cum ai dormit mi-ai tăiat-o. Dacă ai sta să analizezi lucurile din perspectiva mea… măcar puțin. Trebuie să vină de la amândoi”, i-a spus Elena lui Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Încălcare gravă de regulament! Sancțiunea implică o cursă de eliminare

Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin

„Noi avem o lispă imensă de comunicare. Dacă spui că mi-ai zice multe, ce te reține? Tu te gândești înainte. De acum eu n-o să mai spun nimic, să vedem cât vorbești tu!”, a spus Valentin.

„Își face multe filme în cap, de parcă ar trebui să știu eu de ce e supărată”, a spus Valentin în emisia live de Mireasa de pe 2 mai 2024.

„Nu zic neapărat ce mă deranjează în momentul acela și se acumulează. Îmi doresc ca Valentin să mă înțeleagă în anumite situații”, a spus Elena.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Încălcare gravă de regulament! Sancțiunea implică o cursă de eliminare... Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x