Antena Căutare

(P) Bucură-te de opțiuni de închirieri auto flexibile la prețuri competitive, cu Evogo

Când alegi o firmă de rent a car trebuie ai în vedere toate facilitățile pe care ți le oferă.

bărbat la volanul unei mașini în trafic
Evogo este firma de închirieri auto care te ajută să economisești și care îți oferă o varietate de modele de mașini

Cu prețuri competitive, opțiuni de închiriere pentru persoane fizice și juridice și posibilitatea de a alege un leasing operațional, Evogo este firma de închirieri auto care te ajută să economisești și care îți oferă o varietate de modele de mașini bine întreținute.

Bucură-te de opțiuni de închirieri auto flexibile la prețuri competitive, cu Evogo

Iată de ce Evogo ar trebui să fie prima alegere în materie de închirieri auto:

1.Calitate la prețuri foarte bune

La Evogo îți oferim cele mai bune prețuri și servicii de pe piață pentru că înțelegem importanța unui serviciu de calitate la prețul corect. Poți să conduci cele mai moderne mașini fără să faci compromisuri în privința bugetului.

Alege cu încredere din flota Evogo fie că ai nevoie de o mașină compactă pentru a te plimba prin oraș sau un model SUV care îți oferă mai mult spațiu pentru tine și familia ta. Orice buget ai te asigurăm că vei găsi un automobil cu cele mai moderne funcții.

Profesionalismul nostru nu se oprește aici. Cu Evogo vei experimenta costuri transparente fără taxe ascunse, deci poți fi sigur că prețul pe care îl plătești nu se modifică.

În plus, pe lângă opțiunile flexibile de închiriere mai poți opta pentru alte funcții extra contra cost cum ar fi sistemul GPS sau scaunul de copil, astfel vei avea parte de o călătorie fără complicații.

2.Servicii profesionale pentru persoane fizice și juridice

Când vine vorba de servicii de top știm că Evogo se numără printre acele firme de închirieri auto care nu dezamăgește. Echipa se ocupă ca fiecare client să aibă parte de cele mai noi facilități.

Din momentul în care faci rezervarea până când returnezi vehiculul ai parte de servicii de calitate și multă atenție la detalii.

Fie că te afli în București și vrei să explorezi orașul sau fie că deții o companie și ai nevoie de o flotă mai mare, Evogo e opțiunea perfectă pentru tine.

Flota bine întreținută îți asigură multe modele de mașini adaptate cerințelor tale, indiferent că vrei o mașină compactă, economică sau un model de lux.

3.Leasing operațional pentru companii

Pe lângă serviciile standard, Evogo îți pune la dispoziție soluții special adaptate pentru companii. Fie că ai pus bazele unui start-up sau conduci o companie de mulți ani, cu opțiunile de leasing flexibile îți poți alege autoturismul care se potrivește cel mai bine afacerii tale.

Când optezi pentru leasingul operațional de la Evogo te poți bucura de rate fixe lunare, servicii profesionale de mentenanță și ai posibilitatea oricând să-ți alegi un model de autoturism mai nou sau mai vechi din flotă.

Reprezentanții firmei te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi pentru ca mașina să fie pe gustul și bugetul tău, iar tu nu mai trebuie să-ți bați capul cu altceva decât cu afacerea ta.

Fie că ești o persoană fizică sau juridică, ne angajăm să îți oferim opțiuni de închiriere la cele mai înalte standarde. Cu o flotă variată din care poți să alegi, cu prețuri transparente și opțiuni de închiriere adaptate dorințelor tale, firma de rent a car Evogo îți oferă servicii profesionale la prețuri competitive.

Ce preț de vânzare are o Dacia 1300 în Germania. Are doar 130.000 km la bord și este model istoric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x